Vleutstraat 10 5298 NE Liempde

Uw Massagetherapeute

Leuk dat u mijn website bezoekt!
Heeft u op dit moment ergens last van, en wilt u een afspraak maken? Laat ik mij zelf dan eerst even voorstellen, mijn naam is Rinke Steur, Massagetherapeute met sinds 2014 mijn eigen praktijk. Ik ben in juni 2022 getrouwd met mijn man Puck, sinds dien luister ik ook naar de naam van Antwerpen. Ik leef een druk bestaan vol met leuke dingen zowel werk als privé gerelateerd.

Waarom u voor mij zou kunnen kiezen? Ik denk dat ik een goed inlevingsvermogen heb in mijn cliënten en de juiste kennis in mijn ''rugzak'' verzameld heb de afgelopen jaren om u te helpen.

Nadat ik in de zomer van 2013 afgestudeerd ben als paardrijinstructrice aan de Masterclass in het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne, besloot ik mij zelf te verdiepen in het menselijk lichaam, dit omdat ik graag iets wil betekenen in andermans bestaan.

In juli 2014 heb ik mijn Sportmassage diploma behaald bij Myos opleidingen, ook behaalde ik nog een aantal losse certificaten in dit jaar. Hierna besloot ik om mijn eigen praktijk op te starten, ik had nog zo veel meer interesse binnen dit vakgebied dat ik het jaar er op meteen gestart ben met Massagetherapie, gevolgd door een opleiding Dry needling.

Ik behandel iedere dag met veel plezier en voldoening mijn cliënten. Ik hoop dat u een keer langs komt om te ervaren hoe dit voor u uitpakt.

''Rinke Steur uw masseur''